P1020110.JPG

MSc. Theses supervising

  1. Σαϊβανίδης, Η. (2018). Η μέθοδος της προβλεπτικής συντήρησης μηχανημάτων: μελέτη ειδικής περίπτωσης στο Πολεμικό Ναυτικό, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (σε εξέλιξη). 
  2. Λιβάνιος, Θ. (2018). Εκτίμηση τελικού εκλογικού αποτελέσματος βάσει των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (σε εξέλιξη). 
  3. Σκευοφύλαξ, Κ. (2018). Μελέτη αστοχιών σε συστήματα αεροσκάφους με χρήση εργαλείων Ποιότητας: εκτίμηση αξιοπιστίας και συντηρησιμότητας, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (σε εξέλιξη). 
  4. Κομπορόζος, Γ. (2018). Στατιστική ανάλυση δεδομένων απόσταξης προϊόντων πετρελαίου, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (σε εξέλιξη). 
  5. Παναγιώτου, Ν. (2017). Μη παραμετρικά διαγράμματα ελέγχου με χρήση βαθμολογικών συναρτήσεων, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική», Σχολή Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  6. Καρβούνη, Π. (2017). Εφαρμογή Στατιστικού Ελέγχου Ποιότητας στη διαδικασία παραγωγής άρτου, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 
  7. Αργυρόπουλος, Σ. (2017). Ανάπτυξη μηχανισμού άμυνας έναντι κακόβουλης προσβολής σε βιομηχανία μεταποίησης εύκαμπτων υλικών για συσκευασία τροφίμων, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  8. Κατσαρός, Α. (2017). Διερεύνηση της εφαρμογής συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000-2005 σε μονάδα επεξεργασίας γάλακτος: Μελέτη των αρχών του HACCP, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  9. Νικολοπούλου, Ν. (2017). Διερεύνηση της επαγγελματικής αφοσίωσης και εξουθένωσης στον εργασιακό χώρο: μελέτη ειδικής περίπτωσης στην Ελλάδα, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  10. Τσιμπίδα, Ι. (2017). Στατιστική μελέτη του ρυθμού θανάτων από ισχαιμικά καρδιακά επεισόδια στην Ευρώπη, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική», Σχολή Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  11. Σαρρή, Κ. (2017). Εργασιακή αφοσίωση στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική», Σχολή Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  12. Δομβρίδου, Ε. (2017). Το πρότυπο MSC: γενικό πλαίσιο εφαρμογής και μελέτη ειδικής περίπτωσης στην Ελλάδα, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  13. Δαουκλιώτη, Ε. (2017). Κοινωνικο-οικονομικοί, δημογραφικοί παράγοντες και Δείκτες Υγείας που επιδρούν στην ποιότητα ζωής ηλικιωμένων ανθρώπων, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική», Σχολή Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  14. Γεωργίου, Μ. (2017). Στατιστική ανάλυση κοινωνικο-δημογραφικών στοιχείων και δεικτών υγείας που σχετίζονται με την κατάθλιψη: μελέτη ειδικής περίπτωσης Ευρωπαϊκών χωρών, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική», Σχολή Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  15. Κονταξή, Κ. (2017). Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στον Δημόσιο Τομέα Υγείας: μελέτη ειδικής περίπτωσης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική», Σχολή Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  16. Καραμπέρη, Κ. (2016). Διερευνητική ανάλυση διατροφικών συνηθειών σε αστικό πληθυσμό, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  17. Διαμαντόπουλος, Ο. (2016). Στατιστική ανάλυση δεδομένων που αφορούν στον έλεγχο της μελέτης HACCP σε εγκαταστάσεις παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων κατά τη φάση της έγκρισης τους, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  18. Νικολοπούλου, Π. (2016). Πολιτισμική και κοινωνική αξία των μανιταριών. Μελέτη της ποιότητας των μανιταριών και Ευρωπαϊκά Οικονομικά Προγράμματα, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  19. Παπαδάκης, Δ. (2016). Στατιστική ανάλυση δεδομένων που αφορούν την ποιότητα στις σχέσεις εργασίας, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  20. Καρβούνης, Γ. (2015). Κλιματική αλλαγή, ενέργεια και βιώσιμη ανάπτυξη: ο τομέας της ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα και οι ενεργειακές πολιτικές με βάση το πρότυπο ISO50001:2011, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  21. Κοκώνης, Δ. (2015). Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά το ISO: 9001:2008 και εφαρμογή στατιστικού ελέγχου ποιότητας κατά την παραγωγή βιολογικού πετιμεζιού, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  22. Καραογλάνογλου, Λ. (2015). Μελέτη συστήματος παραγωγής βιοκαυσίμων κι άλλων προϊόντων από μικροφύκη: αποτίμηση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου με χρήση ανάλυσης κύκλου ζωής για εναλλακτικές τεχνολογικές διαδρομές παραγωγής, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  23. Τσάλα, Μ. (2014). Περιβαλλοντική διαχείριση των υδάτινων πόρων σε παγκόσμια κλίμακα: βιβλιογραφική ανασκόπηση και μελέτες ειδικής περίπτωσης, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  24. Ζαφειροπούλου, Ε. (2014). Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επεξεργασίας του Νομού Μαγνησίας: μελέτη διεθνών προτύπων και στατιστική ανάλυση ειδικών περιπτώσεων, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  25. Καραγιαννίδου, Δ. (2014). Περιβαλλοντική διαχείριση και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες ζωικής παραγωγής του Νομού Έβρου: μελέτη διεθνών προτύπων και ποσοτική ανάλυση ειδικών περιπτώσεων, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  26. Σαπουντζάκης, Σ. (2014). Η έννοια της Ποιότητας στον φορολογικό έλεγχο των επιχειρήσεων- Μία εμπειρική προσέγγιση, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας», Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.